Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Arstarulsmirus aicina stāvizrāžu cienītājus uz izrādes "Iekšējās balsis" seansiem. Arstarulsmirus ar savām jau atzinību guvušajām standup comedy žanra izrādēm skatītājus izklaidēs jau otro reizi, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžmenta pārstāvji.

Komentējot stāvizrādi "Iekšējās balsis", autors saka: "Ierunājot šīs stāvizrādes radio reklāmas tekstu, kura sākums skan – Arstarulsmirus stand-up comedy, – es atskārtu, kā to komentētu mana skolas gadu latviešu valodas skolotāja: "Puse reklāmas teksta jau ir pateikts, bet saprotamu vārdu vēl nav bijis". Atšķirībā no reklāmas teksta, izrādē procentuāli ir vairāk saprotamu vārdu."

"Iekšējās balsis" ir humoristisks, pašironisks monologs par cilvēka iekšējās pasaules daudzslāņainību. Vērojot savas iekšējās izjūtas, kuras rodas attiecībās ar tuviniekiem, draugiem, apkārtējo sabiedrību un, protams, iekšējo balsu kori, izrādes varonim rodas intriģējošs jautājums Kam tad lai sevī īsti tic? 

Meklējot atbildes, Arstarulsmirus stāvizrādē "Iekšējās balsis" apkopojis savas reālās dzīves notikumus stāstos par bērnību, vecāku audzināšanas metodēm, pārdzīvotām bērēm, vārda maiņu, alkohola nelietošanu, kautrēšanos runāt par seksu un pat par telepātijas pieredzi. "Nekas no izrādē iekļautā materiāla nav izdomāts, tas viss ir noticis manā galvā vai dzīvē," atzīst autors.

Stāvizrāde notiks 3. un 4. aprīlī Rīgā, kino "Splendid Palace", 7. aprīlī Jelgavas Kultūras namā, 10. aprīlī Liepājas olimpiskā centra "Rožu zālē", 11. aprīlī Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti", 24. aprīlī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors" un 9. maijā Cēsīs, "Vidzemes koncertzālē".

Biļetes nopērkamas www.ekase.lv, kino "Splendid Palace" kasē un citās izrāžu norises vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!