Foto: Publicitātes foto
22. maijā klubā "Nabaklab" notiks hip-hop pasākums, kurā uzstāsies mākslinieki Ceschi un MC Homeless no ASV un Rolands Če no Latvijas, kā arī dīdžeji Sixo (ASV) un Mistah Zivs (Latvija), portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Pasākuma sākums pulksten 21, ieejas maksa – pieci eiro.

Ceschi (Chess – key) arī zināms, kā Ceschi Ramos ir indie hip-hop mūziķis, dziesminieks, producents un šovmenis vienā personā. Izpildītājs nepieturas pie kāda konkrēta hip-hop novirziena, bet gan savās dziesmās atļaujas eksperimentēt ar elektronikas, folks un indīroka skanējumu. Dziesmas variē no ātra repa līdz pat akustiskām balādēm. 

Savukārt MC Homeless darbojas arī elektroniskās un noise mūzikas lauciņā. Jau ar savu pirmo minialbumu "Pink Unicorns" guvis ievērību un tas 2005. gadā tika atzīts par vienu no štata gada labākajiem hip-hop ierakstiem.

Rolands Če ir hip-hop izpildītājs un producents no Talsiem. Savu darbību sācis 2005. gadā. Izdevis albumu "Info", kura producēšanā piedalījušies "Netīrās cilpas" dalībnieki, asākumos uzstājies kopā ar daudziem Latvijas mūziķiem. 

DJ Sixo - producents un "beat masters", kurš darbojas "Fake Four Inc." un ar to saistītiem izpildītājiem. Viņa kontā ir divi studijas albumi.

Mistah Zivs ir reagge/rasta/hip-hop dīdžejs, izpildītājs un šovmenis no Rīgas, vēsta koncerta rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!