Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 17. oktobrī, mūzikas klubā 'Nabaklab' Rīgā koncertu sniegs metālmūzikas grupa "Of Roofs, Genes and Stolen Meanings" no Igaunijas, informē organizatori "ULVE Agency".

"Of Roofs, Genes and Stolen Meanings" ir igauņu smagā metāla grupa no Tartu, kuru mūsdienās var uzskatīt par vienu no spožākajām Igaunijas metālmūzikas skatuves grupām. Seksteta mākslinieciskajā pārliecībā sastopas matemātiskā un progresīvā metāla, smagā pankroka un nāves metāla mūzikas žanru virzieni.

Kopš izveidošanas 2011. gadā ansamblis aizvadījis lielākus un mazākus koncertus Baltijas valstīs, ar panākumiem piedalījies Tallinas Mūzikas nedēļas konferencē, dalījis skatuvi ar tādām atpazīstamību guvušām grupām kā "Converge", "Betraying the Martyrs", "Enter Shikari" un "My Autumn".

Nupat dienasgaismu ieraudzīja grupas jaunākais darbs, pašizdotais mazalbums "Two: Places to Call Home", kurš seko atzinīgi vērtētajam grupas 2012. gada debijas albumam "One: Life to Learn".

Vakara programmā būs dzirdami arī vairāku Latvijas metālmūzikas izpildītāju – "Once Upon", "Mayla" un "Sound Machinery" - sniegumi.

Pasākuma sākums plkst. 21, ieejas maksa 5 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!