Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 16. Janvārī, plkst. 21 mūzikas klubā "Nabaklab" Rīgā notiks Latvijas eksperimentālās mūzikas vakars, kurā piedalīsies pašmāju skaņu mākslinieki un mūziķi Jeļena Glazova, "Waterflower" un "Lehitkarnef"

Jeļena Glazova ir multimediju māksliniece no Rīgas, kas darbojas vizuālās mākslas, teksta un skaņas mākslas laukos. Viņa attīstījusi padziļinātu interesi eksperimentālās un nepārtrauktās skaņas mūzikā, kā arī pievērsusies pārstrādātā vokāla pielietojumā tajā.  Kopš 2011. gada Glazova piedalījusies dažādos ārvalstu mūzikas festivālos.

"Waterflower", iepriekš "Kroffork", ir Rīgas mākslinieces Sabīnes Moore elektroniskās mūzikas projekts, kurā viņa plašā izpratnē eksperimentē ar dažādām skaņu formām, instrumentu tehnikām un vizuālo mākslu. Tā mūzikai raksturīga dažādība, kas pārliecinoši atrod un uzrunā klausītāju.

"Lehitkarnef"
ir elektroniskās mūzikas projekts no Rīgas. Tā ietvaros caur repetitīvu minimālisma un noskaņu mūziku savu skaņu pasauli atklās mākslinieks Andrejs Zālītis, zināms arī kā ierakstu izdevniecības "Shecock Barracuda Recordings" dibinātājs un novatoriskās apvienības "1/2H 1/2W" dalībnieks.

Pasākumā ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!