Foto: Krists Luhaers

Sestdien, 13. augustā, koncertturnejas "Gads bez kalendāra" ietvaros grupa "Prāta vētra" uzstāsies Ventspilī, Reņķa dārzā. Kā vēsta grupas pārstāvji, skatuves uzbūve un koncerta teritorijas labiekārtošana Reņķa dārzā noris jau kopš pirmdienas.

"Šī būs mūsu ceturtā šīs vasaras pietura, šajā koncertā Ventspilī plānoti arī vairāki pārsteigumi – būs muzikālie viesi, kuri vēl nav uzstājušies nevienā turnejas koncertā," pauž "Prāta vētras" ģenerālmenedžere Aija Auškāpa. Viņa piebilst, ka Reņķa dārzs ir ļoti skaista vieta Ventspils sirdī, kur visiem kopā baudīt "Gads bez kalendāra" turnejas pieturu lielo ozolu ielokā.

Iepriekšējo reizi "Prāta Vētra" viesojās Ventspilī 2018. gadā, kad koncerta diena sakrita ar mūziķa Māra Mihelsona dzimšanas dienu. "Milzīgs paldies visiem, kas toreiz atnāca uz manu dzimšanas dienas ballīti! Tik enerģisks un priekpilns koncerts mums šogad būs jāatkārto," par gaidāmo koncertu saka Māris Mihelsons.

Koncerts notiks parkā, pašā pilsētas centrā, tāpēc koncerta organizatori aicina apmeklētājus izvēlēties dabai draudzīgus pārvietošanās līdzekļus. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību "Balcia" pie koncerta teritorijas būs pieejama apsargāta novietne, kur atstāt velosipēdus, elektriskos skūterus vai citus dabai draudzīgus braucamos. Grupas mājaslapā pieejama papildu informācija koncerta apmeklētājiem, kas vēstī par autostāvvietām un citiem svarīgiem aspektiem, kas jāņem vērā, dodoties uz koncertu Ventspilī.

Sestdien, 13. augustā, ieeja koncerta norises vietā atvērta no pulksten 18. Visos "Gads bez kalendārā" turnejas koncertos kā īpašais viesis pulksten 20 uzstāsies Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu "Shipsea".

"Prāta vētras" koncerttūres "Gads bez kalendāra" aizkulisēm var sekot līdzi grupas sociālajos tīklos "Facebook", "Instagram" un mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!