Sestdien, 2007.gada 19. maijā klubā "Salamandra" uzstāsies somu folk metal grupa "Korpiklaani" (tulkojumā - Meža ļaudis), prezentējot jauno albumu 'Tervaskanto', kurs Eiropā oficiāli iznāks jūnijā, portālu "Delfi" informēja koncerta rīkotāji.
"Korpiklaani"
izveidojās 2002. gadā, kad izjuka grupa "Shaman", un kopš tā laika ir jau spējuši izlaist 3 studijas albumus, piesātinātus ar enerģētisku, impulsīvu rokmūziku kombinācijā ar somu folkmūzikas melodijām.

Ievērības cienīgs ir fakts, ka "Korpiklaani" sastāvā ir dalībnieki, kas spēlē tradicionālos somu folk instrumentus kā, piemēram, "yokel", stabules, akordeonu, kā arī vijoli.

Pēdējos gados "Korpiklaani" ir uzstājušies daudzos Eiropas rokmūzikas festivālos, kur ieguvuši nedalītas publikas simpātijas ar savu dzīvespriecīgo skanējumu. Grupai šī būs pirmā viesošanās Latvijā savā karjeras laikā.

Korpiklaani 'Happy Little Boozer':

Koncertā vēl uzstāsies vietējā folk/pagan metal apvienība "Skyforger", kuri šogad jau koncertējuši ASV, Anglijā un, tikko kā atgriezušies no turnejas pa Balkānu valstīm, šogad pirmo reizi spēlēs vietējai publikai.

Skyforger 'Kurši'

Piedalīsies arī citas grupas: Andaja (Lietuva), Ocularis Infernum (Rīga). Ieeja no 18.00, koncerta sākums: 19.00

Biļešu iepriekšpārdošana uz šo koncertu nopērkamas visās "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā. Koncerta dienā biļetes nopērkamas kluba kasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!