Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 2. novembrī, no pulksten 18.00 līdz 21.00 galerijā līdzās klubam "Nemiers" (Aristida Briāna iela 9a, Rīga) pirmo reizi norisināsies lietotu mūzikas instrumentu andele "RockBazar", kurā varēs pirkt, pārdot vai mainīt ģitāras, efektu pedāļus un jebkādus citus mūzikas instrumentus vai to piederumus un palīgrīkus, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

"Lietoto mūzikas instrumentu un piederumu tirgus šobrīd pastāv tikai sociālo tīklu grupās vai pašmāju sludinājumu portālos. Mēs uzskatām, ka daudz labāk būtu satikties vienā tusiņā, uz vietas pieslēgt instrumentu, notestēt ģitāras pedāli, iepazīties ar cīņubiedriem," pasākuma mērķi komentē bāra "Nemiers" pārstāvis Ivars Kalvis. "Šī būs lieliska iespēja katram pārskatīt savu arsenālu – iespējams tev ir kāda ģitāra, ko jau kādu laiku nespēlē, basģitāras efektu pedālis, kas netiek lietots vai apnicis. Vai otrādi – tu meklē mazlietotu akustisko ģitāru vai kādu jaunu efektu savai skaņai."

Organizatori pasākuma laikā plāno iekārtot "Pašreklāmas skatuvi", kas būs aprīkota ar skaņas aparatūru un paredzēta instrumentu vai citu rīku testēšanai vai prezentēšanai. Tāpat "RockBazar" laikā būs iespēja iepazīties ar Latvijā tapušiem instrumentiem vai to piederumiem. Pasākumā dalību ar prezentāciju par savu veikumu un produktiem ir apstiprinājuši vairāki pašmāju mūzikas instrumentu un ģitāru efektu pārstāvji.

Ar šo pasākumu bārs "Nemiers" cer aizsākt jaunu tradīciju Latvijas mūzikas entuziastu vidū, vienlaicīgi pulcējot gan jau pieredzējušus Latvijas rokmūzikas pārstāvjus, gan jaunākos interesentus. Dalībnieki tiek aicināti andelēt darba kārtībā esošu preci un ierasties laicīgi, lai aizņemtu labākās vietas.
Pēc bazāra beigām bārā "Nemiers" ar koncertu uzstāsies leģendārā grupa "Baložu Pilni Pagalmi". Ballīti turpinās DJ Ricardi B.

Dalība pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!