Foto: AP/Scanpix/LETA

Pēc izpārdotiem šoviem Austrālijā un Jaunzēlandē austrāliešu mūziķis Niks Keivs ar savu sarunu koncertu "Conversations" dosies tūrē pa Eiropu un Apvienoto Karalisti, ziņo mūzikas medijs NME.

Uzstāšanās laikā Keivs atbild uz fanu jautājumiem, kā arī pie klavierēm izpilda savus ikoniskākos skaņdarbus. "Man šķita, ka nepastarpināta saruna ar auditoriju varētu būt vērtīga," viņš komentēja šāda uzstāšanās formāta izvēli.

Aprakstot tūri kā "savienošanās treniņu", Keivs sacīja: "Man šķita, ka saruna "aci pret aci" ar klausītājiem varētu būt noderīga, jo nesenajos dzīvās uzstāšanās šovos mums visiem radās vēlme atvērties."

Tūre sāksies Hamburgā, 13. maijā, un turpināsies Eiropā, noslēdzoties Braitonā, 28. jūnijā. Sīkāk ar tūres datumiem un norises vietām var iepazīties mājaslapā.

Savukārt Nika Keiva apvienība "The Bad Seeds", ar kuru mākslinieks pērnajā gadā viesojās festivālā "Positivus", strādā pie sava studijas albuma. Uzstāšanās laikā Melburnā Keivs faniem atklāja, ka ir "ļoti, ļoti patīkami satraukts" un, ka darbs pie ieraksta drīz būs pabeigts. Iepriekšējais grupas albums "Skeleton Tree" iznāca 2016. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!