Grupa “Nine Inch Nails” paziņojusi par pēdējiem 10 koncertiem pirms darbības pārtraukšanas uz nenoteiktu laiku, raksta ārvalstu mediji.

Trenta Reznora grupa pēdējos koncertos iepriecinās klausītājus Ņujorkā, Čikāgā un Losandželosā. Turklāt koncertiem izvēlētas mazas vai vidēji lielas norises vietas, jo grupa vēlas spēlēt garāku programmu, uzaicināt īpašus viesus, “lieliskus iesildītājus” un sagādāt citus pārsteigumus.

Ierobežotas publikas izvēli grupa skaidro ar grupas tūres laikā radušos steigas sajūtu, sniedzot laika ziņā limitētas uzstāšanās, kas bieži notikuši dienas gaismā.

“Ideja ‘uz sitienu’ nospēlēt dažus jautrus koncertus, lai visu pabeigtu, radās pēc piedāvājuma būt par hedlaineriem kādā festivālā (tiks izziņots drīzumā),” - Reznors raksta grupas mājas lapā publicētajā paziņojumā, solot, ka uzstāšanās tiks filmētas, “ja izdosies”.

Koncertos 22., 23. un 25.augustā Ņujorkā iesildītāji būs “The Horrors”, savukārt 28.augustā Čikāgā, kā arī 2. un 3.septembrī Losandželosā publiku uzkarsēs dāņu grupa “Mew”.

Pārējo koncertu (29.08. Čikāgām, 5. un 6.09. Losandželosā) iesildītāji vēl netiek nosaukti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!