Foto: Publicitātes foto

Piektdien, Rīgā, Skonto stadionā notiks "Prāta Vētras" koncertturnejas "Vēl viena klusā daba" noslēguma koncerts.

Grupa "Prāta vētra" koncertturneju "Vēl viena klusā daba" atklāja 28.jūlijā, Jelgavā, pļavā pretī Jelgavas pilij.

Savukārt 3.un 5.augustā grupa aizvadījusi koncertus arī Saldū un Ventspilī. 10. augustā aizvadīts koncerts Valmierā, Pauku priedēs, kurā tika paziņots, ka grupas jaunākais albums sasniedzis platīna diska statusu. 12.augustā grupa uzstājās Preiļos.

"Prāta vētras" Rīgas koncertu plāno apmeklēt arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa ģimene un eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Biļetes


Biļešu cena stāvvietās 20 latu, sēdvietās 20 – 30 latu. Pašlaik biļetes pieejamas
www.ekase.lv
un tirdzniecības centrā "Spice".

Koncerta dienā biļetes "Spicē" būs iespējams iegādāties līdz pulksten 13. Interneta veikalā www.ekase.lv - līdz pulksten 16.30.

Biļetes koncerta dienā Skonto Stadionā būs iespējams iegādāties divās kasēs – pie ieejas no E.Melngaiļa un Hanzas ielas. Kases pie koncerta norises vietas būs atvērtas no pulksten 15, biļešu cena stāvvietās būs 20 lati.

Koncerta rīkotāji aicina neiegādāties biļetes "no rokas", jo elektroniskās biļetes var viegli nokopēt, bet pasākuma teritorijā tiks ielaists tikai pirmās e-biļetes uzrādītājs.

Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja koncertā pieaugušā pavadībā bez maksas.

Sākums


Ieeja koncerta teritorijā no pulksten 17.30. Pirms īpašajiem viesiem - "The Sound Poets" - pulksten 18.30 ar DJ setu uzstāsies "Radio 101" rīta programmas vadītājs Toms Grēviņš.

"The Sound Poets" uz skatuves kāps pulksten 20.30. Koncerta beigas plānotas ap pulksten 23.45.

Organizatori aicina uz koncertu nākt laicīgi, jo tad nebūs jāstāv rindās pie ieejas un būs iespēja iepazīties ar "Prāta vētras" jauno T-kreklu kolekciju.

Kafejnīcas un suvenīru tirdzniecības vietās varēs norēķināties arī ar norēķinu kartēm.

Ieeja


Ieeja koncertā tiek organizēta no E.Melngaiļa un Hanzas ielas. "Swedbank Mastercard" karšu īpašniekiem paredzētās ieejas būs īpaši norādītas.

Koncerta teritorijā aizliegts ienest profesionālu foto un videotehniku, lietussargus, ieročus, sprāgstvielas un citus priekšmetus, kas var apdraudēt pārējo apmeklētāju ērtības vai drošību, piemēram, nažus, gāzes baloniņus, stikla priekšmetus, kā arī narkotikas, pārtikas produktus, alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, lielgabarīta priekšmetus un dzīvniekus.

Aizliegts koncerta teritorijā veikt jebkādas ar organizatoru nesaskaņotas mārketinga/reklāmas aktivitātes.

Transports


17.augustā un 18.augustā no pulksten 17 līdz vieniem naktī būs slēgtas E.Melngaiļa iela, posmā no Zaļās līdz Strēlnieku ielai un Hanzas iela, posmā no Vesetas līdz Strēlnieku ielai. Savukārt Antonijas ielā posmā no Dzirnavu ielas līdz Emīla Melngaiļa ielai tiks organizēta divvirzienu transportlīdzekļu satiksme.

Aizliegts apstāties un stāvēt no 17.augusta pulksten 8 līdz 19.augusta pulksten 8 E.Melngaiļa ielā, posmā no Valdemāra līdz Strēlnieku ielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!