Foto: Publicitātes foto

20. augustā Tallinas Dziesmu svētku estrādē koncertēs britu mūzikas zvaigzne Robijs Viljamss (Robbie Williams). Kā jau iepriekš ziņots, tieši Tallinā notiks jaunās koncerttūres "Take The Crown" oficiālā DVD ieraksts.

Kā portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš, norises vietas ieejas (Mere, Oru, Mäe) koncerta apmeklētājiem būs atvērtas jau no 16.00. Koncerta īpašais viesis, jaunā popmūzikas zvaigzne Olijs Mērss (Olly Murs) uz skatuves kāps aptuveni 19.30.

Koncerta rīkotāji lūdzu ņemt vērā, ka Tallinā būs arī satiksmes ierobežojumi. Piekļūšana ar personīgo auto norises vietas tuvumā var būt apgrūtināta lielā apmeklētāju daudzuma dēļ. 20. augustā no plkst. 16.00 Narvas šosejas posms no Pirita tee līdz Smuuli ielai tiks slēgts transporta satiksmei, izņemot sabiedrisko transportu un automašīnām ar caurlaidēm. Savukārt bezmaksas neapsargājamas auto novietnes ar ierobežotu vietu skaitu būs pieejamas Narvas šosejas posmā no Smuuli līdz Katleri ielai.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos būs pieejama auto novietne pie Mere ieejas, un koncertu būs iespējams vērot speciālā zonā - no tribīnes blakus Ugunsdzēsēju tornim.

Nozaudēto un atrasto mantu birojs atrodīsies blakus Oru ieejai un būs atvērts līdz pat koncerta beigām. Pēc tam atrastās mantas tiks nodotas policijā.

Koncerta organizatori aicina apmeklētājus neatlikt ierašanos uz pēdējo brīdi, jo ieeja Dziesmu svētku estrādē var prasīt ilgāku laiku. Internetā www.fbi.ee iespējams iepazīties ar norises vietas plānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!