Mestro Raimonda Paula dziesmai "Ja tebja risuju" ("Es zīmēju Tevi") tapusi jauna, grupas "Insomnia" muzikālā vadītāja Roberta Memmēna veidota aranžija, kuru video klipa versijā ietērpis Arvis Belovs.

"Rakstīt šīs dziesmas aranžiju "Insomnia" sastāvam man bija ne tikai liels pārbaudījums, bet arī kaut kas pilnīgi jauns manā pieredzē, kas pavēra jaunu redzējumu uz a cappella mūzikas plašajām iespējām. "Insomnia" sastāvs ir īpašs ar to, ka tajā ir deviņi vokālisti un perkusioniste. Šis nav standarta a cappella grupas sastāvs un tieši tas piešķir man kā aranžētājam lielāku iespēju spektru veidot dziesmas aranžiju tā, lai līdz klausītājam nonāk pilnasinīgs mūzikas vēstījums un spēks," stāsta Roberts Memmēns.

Dziesmas "Ja tebja risuju" soliste ir Eliāna Sanda Veinberga, kura savas muzikālās zināšanas papildina Gildholas Universitātē Londonā. Vokālajā grupā "Insomnia" muzicē 10 jauni un talantīgi cilvēko, kas caur a cappella un citiem mūzikas žanriem spēj radīt ko nebijušu.

Jaunības spars un mērķtiecīgums sastāvam ir ļāvis pārliecinoši sevi pieteikt starptautiskajā apritē, iegūstot otro vietu vienā no pasaules vadošajiem a cappella konkursiem - "Moscow Spring A Cappella Festival 2019". 7. augustā, koncertā "Trīs Raimondi & Insomnia" grupai bija godpilna iespēja koncertēt kopā ar maestro Raimondu Paulu.

Vokālā grupa "Insomnia" būs dzirdama 18. oktobrī VEF kultūras pilī, kā arī 19. oktobrī koncertzālē "Palladium", kur uzstāsies "Riga A Capella" festivāla grandiozā kulminācijas koncertā "Insomnia: Sākums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!