Foto: Publicitātes foto

Mūziķe Alise Joste piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu "Citā dzīvē", kas ir pirmais singls no rudenī gaidāmā albuma.

"2020. gads mūsu dzīvēs ienesis diezgan brāzmainus vējus. Lai arī notiekošais reizēm sāk gluži vai sasaukties ar klasiskos futūristiskos trilleros izmantotajiem sižetiskajiem paņēmieniem, tomēr gribas pieturēties pie gaišā. Dziesmas saturiskais pamats ietērpies vieglumā, kas patīkami pašķaida brīžiem neizturami trekni sabiezinātās krāsas," stāsta pati dziedātāja.

"Citā dzīvē" ieraksts tapis kopā ar producentu Gati Zaķi, kurš ir atbildīgs arī par ieraksta pēcapstrādi. Šī dziesma ir priekšvēstnesis trešajam studijas albumam, un iezīmē tajā sagaidāmo muzikālo virzienu, kurš ir atšķirīgs no līdz šim Alises mūzikā ierastā. Rudenī gaidāmo albumu veidos dziesmas 11 latviešu valodā. Dziesmu pavadošā vizuālā noformējuma autors ir latviešu mākslinieks Zahars Ze.

Alise Joste ir mūziķe un dziesmu autore, kura aktīvi darbojas uz Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves kopš 2009. gada. Alise ir izdevusi divus studijas albumus, koncertējusi ārzemēs, kā arī piedalījusies mūzikas konferencēs visā Eiropā. Alises otrais studijas albums "Hardships Are Ships" 2016. gadā saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais dziesminieku albums", kā arī Austras balvu kā 2015. gada labākais albums Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!