Grupas "Depeche Mode" dalībnieks, vairākkārtējs platīna statusa ieguvējs, rokenrola slavas zālē uzņemtais ierakstu mākslinieks un dziesmu autors Deivs Gahans (Dave Gahan) kopā ar ilglaicīgo mūzikas partneri "Soulsavers" izdevuši "Metal Heart" – pirmo dziesmu no gaidāmā albuma "Imposter", ko plānots izdot šī gada 12. novembrī.

Kā vēsta mūziķu izdevēji no "Sony Music", jaunās dziesmas autore ir Čana Māršala (Chan Marshall, plašāk pazīstama kā Cat Power) un tā pirmo reizi izdota tika 1998. gadā.

Par dziesmu "Metal Heart" Deivs Gahans saka: "Šī visticamāk ir mana mīļākā dziesma albumā."

Kā raksta izdevēji, albumā "Imposter" Deivs klausītājus ved personīgā ceļojumā caur 12 rūpīgi atlasītām un pārveidotām dziesmām no dažādiem žanriem un laika periodiem, iekļaujot darbus no vairākiem plaši pazīstamiem māksliniekiem, piemēram, Nila Janga (Neil Young), Boba Dilana (Bob Dylan), PJ Harvey, Čārlija Čaplina (Charlie Chaplin), Marka Lanegana (Mark Lanegan) un citiem.

"Būtu pārsteidzīgi "Imposter" saukt par kaverdziesmu albumu. Drīzāk albums ir stāsts par dziesmām, ko Deivs un "Soulsavers" ir klausījušies, studējuši, absorbējuši un devuši tām jaunu dzīvību. Visas albumā iekļautās dziesmas ir Gahanam ļoti nozīmīgas, padarot "Imposter" par tādu kā Deiva dzīves atspoguļojumu - stāstu, ko stāstījuši citi, bet Deiva īpašajā balsī," vēsta izdevēji.

Deivs Gahans plaši zināms kā kulta grupas "Depeche Mode" vokālists un daudzu dziesmu autors. Kā solomākslinieks viņš izdevis divus albumus, bet ar "Soulsavers" – trīs, ieskaitot gaidāmo "Imposter".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!