Dīdžeju apvienība "Skrapneshi" (Dj Monsta un Dj PM2THEAM) izdevuši savu jauno singlu ar nosaukumu "Smejot", kurā piedalās arī mūziķis Ralfs Eilands. Skaņdarbs būs iekļauts arī apvienības debijas albumā, kuru plānots klausītājiem nodot šī gada beigās, portālu "Delfi" informēja apvienības pārstāvis.

"Dziesma ir gan par iekšējo, gan ārējo brīvību. Šobrīd šī ir ļoti aktuāla tēma, vismaz manā skatījumā. Netālu no mums notiek neiedomājamas lietas, un vienīgais, ko mēs varam darīt, ir saglabāt brīvību savās sirdīs. Simboliski, ka skaņdarbā piedalās Ralfs Eilands, kurš ir par brīvības uzturēšanu un brīvu domāšanu," par jauno singlu stāsta Dj Monsta.

Savukārt Dj PM2THEAM par jauno skaņdarbu piebilst: " Atrast savu iekšējo brīvību ir piedzīvojums! Šī dziesma ir kā ceļš uz to. Ceru, ka tā iedvesmos klausītājus, kuri paši ir ceļā uz kādu sev nosprausto mērķi."

Ralfs Eilands, kurš ir arī dziesmas teksta autors, papildina dīdžeju duetu: "Teksts un meldiņš raisījās viegli, jo brīvības tēma šobrīd ir aktuālāka nekā jebkad. To, cik tālu esam gatavi paši savai brīvībai novilkt robežas, tas jau ir atkarīgs no mums pašiem."

Singla vizuālo noformējumu veidojis mākslinieks Zahars Ze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!