Foto: Aija Pastore

Pēc ilgākas pauzes mūziķis Dons izdevis romantisku vasaras himnu "Divatā", kā arī turpina darbu pie sava devītā studijas albuma.

Dziesma "Divatā" tapusi kopā ar dzejnieku Martu Pujātu un producentu Kim W, tā ierakstīta Berlīnē, portālu "Delfi" informē dziedātāja izdevēji no "Universal Music Group".

Dziesmai tapusi arī video versija, ko veidojusi Madara Dzintara Pluša.

"Esmu gandarīts par skanējumu, ko dziesmai piešķīris producents Kim W, pateicoties viņam "Divatā" kļuvusi par saulainu un dzīvespriecīgu dziesmu, kurai man tikai atliek novēlēt skaistu mūžu. Tāpat priecājos par iespēju atkal sadarboties ar dzejnieku Martu Pujātu, vienmēr novērtēju viņa talantu," stāsta Dons.

"Attiecībās vienmēr pastāvējuši gan pievilkšanās, gan atgrūšanās spēki. Dziesma "Divatā" vieš cerību, ka pievilkšanās gūs virsroku, un divi mīloši cilvēki galu galā spēs atrast ceļu viens pie otra," par dziesmas stāstu saka tās vārdu autors Marts Pujāts.

Šis gads Donam ir radoši darbīgs, jo mūziķis strādā pie jauna albuma un aktīvi piedalās dziesmu rakstīšanas nomtenēs gan Latvijā, gan ārvalstīs. Jau pavisam drīz mākslinieks saviem klausītājiem sola arī citus jaunumus.

Mūziķis Dons ir viens no pieredzējušākajiem un klausītāju iemīļotākajiem mūsdienu māksliniekiem Latvijā. Dons ir izdevis astoņus soloalbumus, par kuriem saņēmis daudzas muzikālās godalgas, tai skaitā "Zelta mikrofona 2023" balvas kategorijās "Gada dziesma" un "Gada radio hits". 2021. gadā Dons uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!