Foto: Publicitātes foto

Internetā publicēta dziesma "Gar paradīzes maliņu", kuru kopā ar mūziķi Alisi Josti veidoja mūzikas duets "Čipsis un Dullais". Dziesma tiks iekļauta topošajā Latvijas neatkarīgās mūzikas oriģināldziesmu izlasē ar Aspazijas tekstiem, ziņo radio "Naba" pārstāvji.

Par dziesmas tapšanu stāsta dueta "Čipsis un Dullais" dalībnieki: "Lasot dzejoli, uzreiz spējām vizualizēt meiteni, kura klusumā uz meža taciņas dejo sev vien zināmā ritmā. Nez kāpēc iedomājāmies par Alisi, uzrunājām viņu un viņa piekrita sadarboties. Darbs studijā bija viegls un harmonisks, tā jau notiek, kad satiekas profesionāļi!"

Līdzās rudenī prezentētajai "Jauno Jāņu Orķestra" dziesmai "Odziņa", kas jau guvusi lielu klausītāju atsaucību, "Gar paradīzes maliņu" ir otrais singls no topošās oriģināldziesmu izlases ar latviešu dzejnieces Aspazijas vārdiem un arī tas tiks iekļauts radio "Naba" Latvijas mūzikas topā.

Topošajā izlasē bez dueta "Čipsis un Dullais" un mūziķes Alises Jostes, būs dzirdamas vairāk nekā desmit citas Latvijas mūzikas grupas un mūziķes - "Jauno Jāņu Orķestris", "Stūrī Zēvele", "Sus Dungo", Helēna Kozlova, Up, "Biezoknis", "Zāle", Anna Pluto, Kuzucuk un citas.

Kompozīciju uzmanības centrā ir sievietes vokāls. Dziesmu ieraksti galvenokārt tiek veikti studijā "Skan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!