Jaunā pašmāju dziedātāja Madara Dzintara laidusi klajā Ziemassvētku laika dziesmu "Putenī". Kā raksta mūziķe, dziesma ir stāsts par skaistu piedzīvojumu, dodoties cauri putenim, lai satiktu kādu tuvu un mīļu cilvēku.

Madara Dzintara par dziesmu saka tā: "Ziemassvētku laiks, un vispār gada tumšais periods, man vienmēr ir asociējies ar siltām mājā, gaismiņām un , protams, iešanu vienam pie otra, satikšanās prieku. Dziesmā es iztēlojos kādu skaistu ziemas vakaru, iespējams pat pašu ziemassvētku vakaru, kurā vēlos kādu ļoti apciemot, bet ārā snieg un puteņo. Taču doma par satikšanos ir daudz stiprāka, nekā grūtības, lai nokļūtu gala punktā. Un tad nu šī dziesma ir par to piedzīvojumu – došanos cauri putenim – lai beidzot satiktos".

Madara Dzintara ir viena no Rīgas gospelkora solistēm, kā arī grupas "Radio Trio" dalībniece, kas iekļuva "X-faktora" finālā (2018), kā arī pārstāvējusi Latviju starptautiskajā dziedātāju konkursā "Jaunais vilnis", Sočos (2019). "Radio Trio" sastāvā uzstājusies kopā ar amerikāņu soul un blūza dziedātāju Rutiju Fosteri (Ruthie Foster), Latvijas Radio bigbendu, Raimondu Paulu, Kristīni Prauliņu, grupu "Musiqq" u.c. Madara ir viena no fona vokālistēm projektā MESA.

Jau vairākus gadus dziedātāja pati raksta arī mūziku. Kā pirmā solo projekta dziesma iznākusi "Elpo viss" (2016). Madara Dzintara vairākkārt uzvarējusi radio SWH jauno izpildītāju konkursā "Priekšnams" ar dziesmām "Ezers" (2017) un "Pavasaris" (2019). Madara izdevusi singlu kopā ar dziedātāju Ati Zviedri, sadarbojoties ar igauņu producentu Allan Kasuk "Starp abām pusēm" (2019) un šogad izdots singls "Piedod" (2020), kura producents ir Dj Rudd.

Dziesmas "Putenī" vārdi un mūzika – Madara Dzintara, video – Gita Strazdiņa, montāža un grafika – Madara Dzintara. Producents Kaspars Ansons. Singls iznācis 27. novembrī un ir klausāms "Spotify", "Deezer" un citās mūzikas straumēšanas platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!