Foto: Publicitātes foto
Ar pirmo singlu "Skan" savu solo programmu ieskandina jaunā dziedātāja Laima Dimanta. Dziesma ir pirmais posms klipu sērijā, kas gada garumā klausītājiem ļaus atklāt Laimas daudzveidīgo mūziķes profilu, informē mūziķes pārstāvji.

"Mūzika ir ļoti liela uzdrīkstēšanās un atkailināšanās. Kad dziesma jau ieskandināta, tad ir daudz vieglāk to izpildīt, bet pirmatskaņojums vienmēr ir notikums,"- atklāj Laima Dimanta. Savu talantu nostiprinājusi akadēmiski, publikas mīlestību iemantojusi kā tradicionālās mūzikas izpildītāja, tagad savas solo programmas stāstus Laima ieskandina populārās un džeza mūzikas nokrāsās.

""Skan" aicina dzīvi skatīt gaiši un viegli, un bez ļauna pieminēt pagātnē piedzīvoto. Arī labajam nav vajadzības pārāk pieķerties, tā vietā vairāk domājot par nākotni," skaidro Laima.

Dziesmu "Skan" Laima ir sarakstījusi kopā ar Jāni Eglīti un Didzi Sosti, vārdiem izmantojot Imanta Ziedoņa dzeju. Video režisors ir Didzis Eglītis.

Šajā piektdienā, 30.maijā, dziedātāju ar grupu varēs dzirdēt koncertā "Radio H2O" gada jubilejas labdarības pasākumā "Nabaklab". Biļešu nauda tiks nodota "ziedot.lv" projekta "Namiņš bērniem 2014" īstenošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!