Eds Šīrans pārsteidzis savas mūzikas cienītājus visā pasulē, izdodot Ziemassvētku singlu "Afterglow", kas pieejams visos straumēšanas servisos.

Kā informē muziķa idevēji no "Warner Music", dziesmas noformējumu un video arīdzan veidojis pats Šīrans.

Dziesma tapusi kopā ar FRED un Deividu Hodžesu (David Hodges).

"Sveiki draugi! "Afterglow" ir dziesma, ko es sarakstīju pagājušajā gadā un tagad vēlos to nodot jums. Tas nav pirmais singls no nākamā albuma, tā ir tikai dziesma, kas man pašam ir ļoti tuva un, ceru, ka jums tā arī patiks. Priekā! Izbaudiet svētku brīvdienas un Laimīgu Jauno gadu! Bet nu - atpakaļ pie tēta pienākumiem!" tā par dziesmu saka Eds Šīrans.

Eds Šīrans tika pasludināts par Lielbritānijā vissklausītāko (straumēšanas vietnēs) britu izpildītāju 2020. gadā. Šobrīd mūziķis atrodas atvaļinājumā, lai pavadītu pilvērtīgu laiku ar vasaras beigās dzimušo meitiņu, raksta izdevēji.

Eds Šīrans ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem populārās mūzikas pārstāvjiem, kura albumu un īpaši koncertu pārdošanas rādītāji pārspēj vienu rekordu pēc otra. Viņš regulāri nonācis spēlētāko, straumētāko, pelnošāko un visādi citādi komerciāli veiksmīgāko topu pirmajās vietās. 2019. gada vasarā Eds Šīrans uzstājās Lucavsalā, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!