Ceturtdienā, 9. septembrī, tiek pirmatskaņota mūziķes Evijas Vēberes dziesma "Ir ļoti".

Kā "Delfi" informē dziedātājas pārstāvji, dziesma ir pirmais vēstnesis gaidāmajam albumam "KĀ", kas klajā nāks 16. septembrī.

Dziesmai radīts juteklisks sajūtu mūzikas video, kura autores ir dvīņu māsas Sasha un Sonja Komarovas.

"Dziesma "Ir ļoti", ir viena no manām vismīļākajām dziesmām, kuru esmu ietērpusi siltā un reizē auksti nostalģiskā skaņu kažociņā. Šī dziesma, tāpat ieraksts "KĀ", ir mana aizvadītā gada, rūpīgi izkristalizēts, sajūtu izklāsts. Mūzikas video filmēšana bija ļoti iedvesmojoša un sirsnīga. Esmu bezgala pateicīga par satikšanos ar Sonju, Sašu un Diānu. Šīs skaistās būtnes savu pasaules skatījumu spēj ietērpt pasakainos kadros, ", stāsta Evija.

"Video estētika ir balstīta bērnības atmiņās. VHS, rotaļlācis un leļļu māja mums rada vēlamo nostaļģijas sajūtu, kura ir salda un nedaudz skumja reizē. Iedvesmojoties no Evijas skaistās dziesmas, mēs vēlējāmies radīt pasauli, kurā šīs sajūtas dzīvo," saka Sasha un Sonja Komarovas.

"KĀ" būs Evijas Vēberes otrais solo albums. 2018. gadā, mūziķe izdeva savu pirmo ierakstu latviešu valodā "Sirdsbūt", kas tika atzīts par 2019. gada labāko alternatīvās un indie mūzikas albumu, saņemot mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta mikrofons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!