Pašmāju ģitārists Jānis Bērziņš ieskaņojis savu instrumentālo versiju "Oskara" balvai nominētās filmas "Star is Born" (Zvaigzne ir dzimusi) dziesmai "Shallow", ko oriģinālā dzied Bredlijs Kūpers un Lady Gaga.

"Jau pirmo reizi noklausoties šo dziesmu un sajūtot tās enerģiju, tā raisīja manī pārdomas. Mums katram ir bijuši brīži, kad esam pazaudējuši sevi un esam strupceļā, un tad ir svarīgi, ka ir blakus līdzcilvēki, kuri palīdz ar to tikt galā. Tikpat svarīgi pašiem būt pietiekami spēcīgiem, lai stātos pretī sev," stāsta Jānis Bērziņš.

Video klips filmēts apmeklētajiem slēgtajā Saldus kultūras namā, kurā šobrīd valda īpaši specifiska aura. Video idejas autors ir operators Kalvis Kulačkovskis, kurš filmējis arī video klipu Bērziņa "Dzimtās valodas" versijai.

Šī dziesma tiks arī iekļauta Jāņa Bērziņa koncertprogrammā "Enerģija", kuras repertuārā jau ir tādas populāras dziesmas kā – " Dzimtā valoda", "Gandrīz tautasdziesma", "Amazing Grace".

Nākamie ģitārista koncerti norisināsies 8. februārī VEF Kultūras pilī, 10. februārī Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" un 15. februārī Vidzemes koncertzālē "Cēsis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!