Gaidot ģitārista Kaspara Zemīša koncertprogrammas pirmatskaņojumu "Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi", kas norisināsies 14. februārī Mūzikas namā "Daile" un tapusi kopā ar viņa dēliem Kārli, Mārtiņu Matīsu un Jēkabu Robertu, klausītājiem tiek piedāvāta jauna dziesma "Pāri laikam".

"Šajā straujajā laikā svarīgi ir kopā būšanas mirkļi, tikai tā mēs varam apturēt laiku un būt tam pāri. Esmu lepns, ka varu muzicēt ar visu savu ģimeni," stāsta Kaspars Zemītis.

Dziesmas mūzikas autori ir visi četri mūziķi - Kaspars Zemītis un viņa trīs dēli, arī dziesmas ieskaņojumā piedalījušies visi, bet jaunās dziesmas teksta autori ir Mikus Frišfelds un Kaspars Zemītis.

"Ģitāra ir mana mīlestība. Un es dodos pie klausītājiem, lai dalītos šajā mīlestībā. Mūzikas gaismā atspoguļojas tik daudz mums īpašu emociju un notikumu!Šajā programmā skanēs ne tikai manas ģitāras zelta repertuārs, bet arī šodienas iedvesmota mūzika. No sirds lepojos, ka varu dalīt skatuvi ar saviem dēliem ne tikai jautrās sarunās par dzīvi, bet arī šai programmai īpaši tapušā mūzikā. Ja arī mums neiznāk vesela futbola komanda, mēs varam iegriezt lustīgu ballīti, ko arī plānojam izdarīt," gaidot koncertprogrammas pirmatskaņojumu piebilst Kaspars Zemītis.

Kaspars Zemītis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas docents, pazīstams ģitārists, kurš izdevis trīs solo albumus.

Kaspars Zemītis jau iepriekš sadarbojies ar mūzikas namu "Daile" koncertprogrammā "Kamēr vien gliemeži skrien…", ar Daumantu Kalniņu spēlējot Imanta Kalniņa dziesmas, koncertprogrammā "Motīvs balsij un ģitārai", kurā īpaši šai programmai radījis dziesmas aktiera Kaspara Znotiņa izpildījumam, programmā "Citādas debesis, tā pati dvēsele" ar aktieriem Ausmu Kantāni un Vili Daudziņu un akustisko ģitāru trio "AG 3'0" koncertprogrammā, piedaloties ģitāras virtuoziem Aivaram Hermanim un Mārcim Auziņam.

Koncerti "Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi" koncerti plānoti:

14. februārī, Mūzikas namā "Daile";
15. februārī, Mūzikas namā "Daile";
19. februārī, koncertzālē "Latvija", Ventspilī ;
05. martā, Vidzemes koncertzālē "Cēsis".

Biļetes uz koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!