Grupa "Green Day" publicējusi savu jaunāko singlu "Father Of All…", kas ir tituldziesma no 2020. gada sākumā gaidāmā jaunā grupa albuma, portālu "Delfi" informē grupas izdevēju Reprise / Warner Records pārstāvji Baltijā.

Līdz ar albuma izdošanu, pasauleslavenā rokgrupa izziņojuši arī stadionu koncertturneju, kurā piedalīsies arī grupas "Fall Out Boy" un "Weezer". "The Hella Mega Tour" , kuras partneris un atbalstītājs ir Harley-Davidson sāksies 2020. gada 13. jūnijā Parīzē ar turpinājumu citās Eiropas pilsētās, kā arī Lielbritānijā un Amerikā. Papildus turnejai "Green Day" sniegs atsevišķus solo koncertus.

"Green Day" ir viena no pasaulē veiksmīgākajām rokgrupām, kuras ieraksti ir pārdoti 70 miljonos kopiju, bet klausījumi un video skatījumi mērāmi 10 miljardos. Grupas 1994. gada albums "Dookie" padarīja viņus plaši atpazīstamus, tas tika pārdots vairāk kā desmit miljons kopiju, veicinot kopējo interesi par pankroku un padarot "Green Day" par pop-punk karognesējiem.

2004. gadā "Green Day" izdeva rokoperu – albumu "American Idiot", kas ieguva tūlītēju interesi. Tas pārdots vairāk nekā septiņos miljoni kopiju ASV vien. Albums ieguvis "Grammy" balvu kategorijā "Labākais roka albums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!