Izdevniecība MicRec laidusi klajā atpazīstamās Liepājas grupas "Credo" dziesmu "Brīnumu nakts". Dziesma tapusi, tuvojoties gadumijai, tās mūzikas autors ir viens no tās agrākajiem dalībniekiem Edgars Silacērps, bet teksta autors ir Guntars Račs.

Kā raksta izdevēji, dziesma "Brīnumu nakts" stāsta par vientuļu ceļinieku, kurš dodas uz mājām, lai kopā ar saviem mīļotajiem sagaidītu gada gaidītāko brīnumu. "Ir vientuļi, ir auksts, taču nojauta par drīzu satikšanos sasila sirdi, jo tuvojas brīnumu nakts," raksta dziesmas autori.

Dziesmas ierakstā piedalījies Guntis Veits (balss), Guntars Endzelis (ģitāra), Aivars Vīksna (bass) un Gundars Lintiņš (bungas). Studijā "Factory Sounds" to visu ierakstīja, miksēja un māsterēja Gints Stankevičs.

Tuvākajā laikā plānots vēl vienas jaunas dziesmas ieraksts, bet tikmēr grupas līderis Guntis Veits brīdina: "Tā nakts strauji tuvojas. Esiet gatavi visvisādiem brīnumiem, jo tie patiešām notiek. Arī mūsu jaunās dziesmas tapšana ir viens no tādiem brīnumiem."

Grupa "Credo" ir uz skatuves ir jau 45 gadus. Šajā laikā ir piedzīvotas vairākas sastāva maiņas, bijuši panākumu un klusuma periodi, taču, kā uzsver izdevēji, nekad nav mainījies tās dalībnieku radošais gars un arvien ir tikušas sacerētas jaunas dziesmas. Daudzas melodijas grupai savulaik uzticējis Raimonds Pauls, bet tikpat daudz dziesmu šajos gados ir pašu grupas dalībnieku rakstītas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!