Grupa "Nielslens Lielsliens" ir radījusi un ierakstījusi dziesmu albumu "Kad kniebējs kniebj" un laidusi klajā tāda paša nosaukuma tituldziesmu, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Grupā "Nielslens Lielsliens" spēlē Klāvs Kalnačs, kurš muzicē arī neatkarīgās rokmūzikas kvartetā "Židrūns", un Mareks Kaminskis, kurš iepriekš spēlējis perkusijas instrumentālās mūzikas apvienībā "Dun Dun".

"Ārā jau nedēļu stiprs sals, uz logiem leduspuķes, istabas siena no iekšpuses apsarmojusi, mugurā pašas siltākās drēbes, kurās vismaz zem segas ir silti. Ir jākāpj ārā no gultas, jānovelk slēpošanas kombinezons un jādodas cilvēkos. Teorētiski būtu jāiet dušā, bet, jau iedomājoties, ka būs jānoģērbjas, sāk klabēt zobi. Tas ir laiks, kad parādās cita cilvēcisko attiecību gamma, strīdu ir mazāk, un tavs tuvākais kļūst vēl tuvāks. Mums tas ir laiks, kad kniebējs kniebj," tā dziesmas tematu ieskicē Mareks Kaminskis.

Grupa "Nielslens Lielsliens" periodiski veido un spēlē mūziku kopš 2009. gada. Iepriekš ir iznākuši tās īsspēlējošie studijas ieraksti "Nielslens Lielsliens" (2012., izdevējs: SKYR) un "Aure" (2014, SKYR).

Albuma "Kad kniebējs kniebj" iznākšana gaidāma janvārī. Līdzīgi kā pirmos divus, arī to iecerēts izdot audio kasetē un digitāli. Lielu daļu no albumā iekļautajām dziesmām klausītājiem ir bijusi iespēja dzirdēt Klāva Kalnača solo koncertos, kur viņš spēlējis ar skatuves vārdu "Siensliens".

Janvārī gaidāma arī īpaša grupas koncertsērija ar uzstāšanās reizēm tālu no populārām koncertvietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!