Pašmāju hip-hopa vecmeistars Ozols (Ģirts Rozentāls) laidis klajā jaunu dziesmu "Nāves ēnā". Līdz ar jaunā singla izdošanu publicēts arī tā videoklips, kas tapis kopā ar video veidotāju "91 Kultures".

Dziesmas "Nāves ēnā" mūzikas autors ir "bītmeikeris" Niklāvz. Jaunais singls ir no gaidāmā albuma " Y A U D A", kas iznāks nākamnedēļ. Kā raksta Ozols, dziesmā izmantots "beat switch", kas dziesmas kontekstā radikāli maina gan noskaņu, gan enerģiju.

Šajā laikā mūziķis gatavojas arī trim koncertiem, kas aizstās iepriekš Lucavsalā paredzēto uzstāšanos. Jau ziņots, ka koncerti notiks 21., 22. un 23. augustā. Koncertu sērijai dots nosaukums "Sporta Live" un tajā tiks prezentēts drīzumā gaidāmais albums. Prezentācijas pasākumi, ir ieplānoti trīs daļās, trīs vakaros Rīgas centrā – Sporta 2 kvartālā. Kā sola mūziķis, katrs koncerts saturiski plānots atšķirīgs un ik reizi Ozolam pievienosies jauni viesmākslinieki, kas arī zināmā mērā virzīs vakara skanējumu.

Kā viesmāklinieki koncertos pievienosies tādi izpildītāji un grupas, kā Prusax, Viņa, Finķis & PRAGAII, Tehnikums, Eliots, kā arī Melikols. Precīzs info par katras dienas notikumu gaitu pieejams izpildītāja "facebook" profilā. Biļetes pieejamas biļešu serviss kasēs.

Drošības apsvērumu dēļ biļešu apjoms uz katru koncertu ir ierobežots. Pieejamas ir 500 biļetes uz katru no pasākuma dienām.

Iepriekš iegādātās biļetes uz Ozola kocertu "Lucavsala live" , kas bija paredzēts 2020. gada 22. augustā ir derīgas uz jebkuru no esošajām pasākuma dienām.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hip-hopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu "Fact" un "Rool Makaz" sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu "Neko 2005" (2000.), pēc kura sekoja albums "Cieņa un mīlestība" (2001.), "Augstāk, Tālāk, Stiprāk" (2002.), "Dūzis" (2003.) un 2009. gadā izdotais albums "Neatkarība". Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu "Atpakaļ nākotnē". Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību "Austrumubloks" viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu "Cieņa un mīlestība", kā arī "Augstāk, Tālāk, Stiprāk". Ozols saņēmis piecas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!