Foto: Publicitātes foto
Grupa “Iedomu spārni” ar dziedātāju Ivo Fominu ierakstījusi kopīgu dziesmu 'Viss vienmēr būs tāpat', kas jau nosūtīta arī visām Latvijas radio stacijām.

Iedomu spārni, Ivo Fomins ‘Viss vienmēr būs tāpat’

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/IedomuSparniIvoFominsVissVienmerBusTapat.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

“Līdz šim ar Ivo mūsu ceļi nebija krustojušies. Viņš ir liepājnieks, es esmu no Ikšķiles," sadarbību komentē grupas “Iedomu spārni” līdere Ieva Zēģele. "Man vispār ir ļoti reti bijusi iespēja iedziedāt kādu dziesmu duetā, tāpēc duets ar Ivo, man un mūsu grupai ir patīkama radoša pārmaiņa. Lai gan agrāk man šķita, ka mūsu balsis ir ļoti atšķirīgas, tad strādājot pie šīs dziesmas ieraksta, negaidīti secinājām, ka balsis itin labi saderas kopā. Tai pat laikā katra nezaudē savu oriģinālo tembru. Bet mani grupas biedri tagad mēdz jokot, ka viņi neatšķir, kuru pantiņu dziedu es, bet kuru Ivo..”.

Foto: Publicitātes foto
“Es priecājos par katru iespēju darīt kaut ko savādāk kā ierasts. Man šķiet, ka mums ir izdevies. Bet lai lemj klausītāji," norāda Ivo Fomins.

Grupa “Iedomu spārni” turpina darbu pie sava jaunā studijas albuma, no kura radiostacijās jau izskanējušas dziesmas 'Izrāde galā', 'Kas noticis' un arī 'Vai tu nāc, vai tu ej', kuras angliskā versija 'On A Day Like Today' pirms laika bija skatāma MTV kanālos visā Baltijā un pat iekļuva apvienotajā MTV Baltic "Top 20".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!