Grupa "Carnival Youth" laidusi klajā komponista Imanta Kalniņa dziesmas "Dzeguzes balss" savu versiju un izziņo latviešu kino mūzikas programmas "Naivais ku-kū" tiešraides koncertu no Liepājas.

"Dzeguzes balss", ko daudzi klausītāji atpazīst gan no Rolanda Kalniņa filmas "Četri balti krekli", gan grupas "Menuets" repertuāra, jau iepriekš skanējusi "Carnival Youth" izpildījumā dažādos koncertos, taču nu laists klajā tās ieraksts un publicēts liriku video.

Dziesma iekļauta "Carnival Youth" jaunajā latviešu kinomūzikas programmā "Naivais ku-kū", kas šā gada 20. jūnijā pulksten 21.00 notiks Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" un būs skatāma tiešsaistē par maksu. Būs pieejams arī klātienes biļetes, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

"Plaukstošās vasaras smaržu iedvesmoti, nolēmām jūs pārsteigt un izziņot "Naivais ku–kū" tiešraides koncertu, tādējādi ieskandinot Jāņus ar dziesmām no latviešu kino filmām," stāsta grupa.

" Ieraksta iespēja ļaus šos Līgo svētkus pavadīt kopā ar jaunos skaņu kažociņos ieģērbtām un sev mīļām latviešu dziesmām no tādām kinofilmām kā "Elpojiet dziļi", "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Ceplis", "Dāvana vientuļai sievietei", "Blakus" un vēl, un vēl, un vēl! Programmu veidosim tādu, lai interesanti klausīties būtu gan tiem, kas Imanta Kalniņa un Raimonda Paula labākās dziesmas zina kā alfabētu, gan tiem, kas ar tām iepazīsies pirmo reizi! Tad, nu, skābējam gurķus, sienam sieru, marinējam šašliku un tiekamies "Naivais Ku-kū" Jāņu tiešsaistes koncertā!" saka grupas dalībnieks Roberts Vanags.

Plašāk par biļešu iegādes iespējām gan klātienē, gan, lai noskatītos tiešsaistē – "Biļešu paradīzes" kasē.

Jau ziņots, ka šoruden grupai "Carnival Youth" joprojām ir paredzēta "Naivais ku-kū" koncertsērija, kuras ietvaros laika posmā no 30. septembra līdz 18. oktobrim plānoti koncerti Rīgā, Ādažos, Smiltenē, Siguldā, Kuldīgā, Bauskā, Rēzeknē, Alūksnē, Liepājā, Ventspilī, Gulbenē un Talsos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!