Ziemassvētku laikā dziesminieks Imants Daksis publicējis dziesmu par mīlestību – "Maigais skatiens", kā arī aicina uz koncertu, kas notiks "Kino Bize" 28. decembrī pulksten 19.00.

"Dziesma "Maigais skatiens" ir par patiesu mīlestību, ko izvēlamies radīt un dot neatkarīgi no tā, vai ir no kā ņemt," raksta mūziķis.

Savukārt uzstāšanās laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu "Kino Bizē" ir jau četrus gadus sena tradīcija. Šoreiz pirms koncerta ir plānots nodemonstrēt arī divus mūzikas videoklipus.

Imants Daksis pazīstams kā unikāls dziesminieks ar ekspresīvu uzstāšanās manieri un vokāla daudzveidību, kura sacerēto dziesmu skaits mērāms vairākos simtos. Daksis ir bijis vairāku muzikālo projektu dalībnieks, bet kopš 2004. gada pārsvarā uzstājas kā solomākslinieks. Mūziķa dziesmu skanējums variē starp folku, post-panku, psihedēlisko roku un romantiskām balādēm. Oficiāli ir izdoti septiņi Imanta Dakša albumi, un šobrīd notiek darbs pie jaunākā albuma "Vientuļās revolūcijas", kuru caurstrāvos tautas mūzikas instrumenti un kara tematika.

Kinoteātris "Kino Bize" atrodas Rīgā, Elizabetes ielā 37.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!