"Pus4rāpus no rīta" ir ceturtais singls no grupas "Instrumenti" jaunākā studijas albuma "Cilvēks", tādējādi ieskandinot pēc 80 dienām gaidāmo koncertu Daugavas stadionā, kas solās būt vērienīgākais grupas pastāvēšanas vēsturē.

Albumā "Cilvēks" iekļautas 12 jaunas dziesmas, no kurām trīs radušās sadarbībā ar citiem Latvijā iemīļotiem mūziķiem – "Prāta Vētra" ("Te Saule aust"), Intars Busulis ("Nēnujā" ) un ansis ("Atmiņas problēmas").

Savukārt singlu "Pus4rāpus no rīta" pavada Sandija Ruļuka radīts dziesmas teksta video.

Pēc 80 dienām, pašā vasaras izskaņā, 31. augustā, Rīgā, Daugavas stadionā notiks vērienīgākais koncerts "Instrumenti" pastāvēšanas vēsturē. Koncerta laikā "Instrumenti" izpildīs publikas iecienītākos grupas skaņdarbus, īpašu uzmanību veltot jaunākajam studijas albumam "Cilvēks", kā arī tā priekštecim – albumam "Atkala".

Albums "Atkala" pavisam nesen saņēmis Zelta diska statusu; šāds statuss tiek piešķirts par mūzikas ierakstiem, kas pārdoti vismaz 5000 eksemplāros.

Pirms jaunizveidotā koncertšova Daugavas stadionā, Rīgā, "Instrumenti" šovasar vēl viesosies Kuldīgā (19. jūlijs), kā arī Alūksnē (2. augusts) ar koncertiem, kas balstīti uz pagājušās vasaras "Atkala" koncertprogrammu.

Biļetes uz "Instrumenti" Daugavas stadiona koncertu pieejamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, kā arī www.koncerts.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!