Jaunā dziedātāja Karīna Laugale laidusi klajā jaunu dziesmu "Colorful World", kas, kā raksta pati dziedātāja, ir par vienlīdzību uz pasaules, kurā "mēs katrs esam tik atšķirīgi, bet savā būtībā tik neviennozīmīgi krāsaini".

Šī dziesma ir atšķirīga no dziedātājas ierastā ampluā, kā arī šis ir viņas pirmais publicētais autordarbs, jo dziesmas "Colorful World" mūziku un tekstu ir sarakstījusi Karīna Laugale pati.

"Dziesma ataino pasauli visā tās krāšņumā. Krāsainu pasauli, kurā mēs dzīvojam, bet ikdienas steigā to nepamanām. Mēs tiekam aicināti paskatīties uz visu tik ierasto mums apkārt pilnīgi jaunā skatījumā. Esmu pārliecināta, ka katrs klausītājs šajā dziesmā saklausīs kaut ko tieši sev!" saka dziedātāja Karīna Laugale.

Karīna Laugale (1998) ir vokāliste, kura absolvējusi Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļu kā džeza vokāliste, un pašlaik studē Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijā. Piedalījusies dažādās meistarklasēs ar džeza un populārās mūzikas mūziķiem.

Karīna bija viena no grupas "Koukie Band" dalībniecēm, kas 2017. gadā piedalījās šova "X faktors" pirmajā sezonā. Tāpat arī piedalījusies dažādos festivālos Latvijā un ārpus tās robežām, piemēram, "Saulkrasti Jazz" (LV), "Ventspils Groove" (LV), ""Moscow Spring A Capella" (RUS), "Noorte Jazz Festival" (EE), u.c. Ikdienā Karīna izpilda gan populāro, gan džeza mūziku kopā ar dažādiem mūziķiem.

"Colorful World" producēja un aranžēja Jānis Bukums,Artūrs Liede un skaņu inženieris Kārlis Šteinmanis, ieraksts veikts ierakstu studijā "KS Records – Unity Audio" Mūziku ierakstīt palīdzēja grupa "JĀNIS BUKUMS". Lirikas video veidojusi Rita Bērziņa. Singlu izdod "LRMA Records".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!