Jaunā pašmāju rokgrupa "Tape Electro" ceturtdien, 13. augustā, laidusi klajā dziesmu "Hellhound" un tās teksta videoklipu.

Kā "Delfi" informēja grupas pārstāvji, "Tape Electro" darbību aizsākusi 2015. gada nogalē, kad Andris (bungas) un Edvarts (ģitāra un vokāls) reizi pa reizei tikās radošos mēģinājumos, attīstot kopīgas muzikālas idejas. Saprotot, ka muzikālā gaume un vīzija sakrīt, puiši sāka aktīvāk meklēt pārējos grupas dalībniekus, līdz ar to grupai vēlāk pievienojās Miks (ģitāra un vokāls) un pēc tam arī Dāvis (basģitāra).

""Tape Electro" spēlē rokmūziku, kādu paši klausās ikdienā – melodiski vokāli, ģitāras iespēles un jaudīga bungu rīboņa. Grupas nosaukuma pamatā ir divi principi – "tape" kā jēdziens no "tape recording" apzīmē dzīvo skaņu, kurā tiek atstātas visas emocijas un kļūdas, ko rada dzīvā uzstāšanās, savukārt "electro" simbolizē pašu rokmūziku – tādu, kas elektrizē, un ir patiesa," vēsta grupas dalībnieki.

Grupa pirmo atpazīstamību ieguva pērnajā gadā, piedaloties rokfestivālā "Vērte", uzvarot konkursā "Nemiera blice '19", kā arī uzstājoties vairākos citos koncertos Latvijā. Konkursā "Nemiera blice '19" uzvarētāji ieguva balvā iespēju darboties pilnu dienu studijā pie alternatīvām mūzikas aprindās leģendārā Ģirta "Lomika" Laumaņa, viņa studijā "Hodila Records" Valmierā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!