Foto: DELFI

28. augustā Dzintaru koncertzālē ar jauno koncertprogrammu "Zeme" savus mūzikas cienītājus priecēs Igo, bet pašlaik mākslinieks klausītāju vērtējumam nodod jaunās koncertprogrammas tituldziesmu "Zemes rīts".

Igo 'Zemes rīts'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/IGO_ZemesRits.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas vārdu autors - Igo, komponists - Valts Pūce. Dziesma ieskaņota un miksēta Igo studijā, tās tapšanā piedalījušies: Igo - vokāls, Ieva Kerēvica un Žubīne - bekvokāls, komponists Valts Pūce - taustiņinstrumenti, Ēriks Upenieks - ģitāra, Valters Pūce - čells, Vilnis Krieviņš - bungas, Mārtiņš Burkevics - bass, kā arī Andra Veismaņa stīgu kvartets. Skaņu ieraksta režisors Ēriks Upenieks.

Kā portālu "Delfi" informē Igo menedžmenta pārstāvji, koncertprogramma tiek veidota ar Igo dzeju un komponista Valta Pūces oriģinālmūziku, kas veltīta zemes tēmai. Pēc koncertprogrammas "Zeme" pirmatskaņojuma Dzintaru koncertzālē, koncerti notiks arī 25.oktobrī Valmieras Kultūras centrā, 1. novembrī Jelgavas kultūras namā, 2. novembrī Liepājā un 8. novembrī Rīgas Stradiņa universitātes lielajā aulā.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties visās "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā. Biļešu cenas – sākot no pieciem latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!