Ieskaņots grupas "Dzelzs Vilks" jaunais singls "Sažņaudz manas rokas", kur pirmoreiz grupas pastāvēšanas laikā dzirdama arī sievietes balss – ierakstā piedalījusies Dailes teātra uzlecošā zvaigzne Ilze Ķuzule, portālam "Delfi" pavēstīja grupas pārstāvji.
'Sažņaudz manas rokas'



"Sažņaudz manas rokas" sākotnēji tapusi kā skaņas celiņš skandalozā amerikāņu rakstnieka Henrija Millera lugas "Tas trakais, trakais Harijs" iestudējumam Dailes teātrī Dž. Dž. Džilindžera režijā, kur "Dzelzs Vilka" puiši pirmoreiz sastapuši jauno aktrisi Ilzi Ķuzuli. Šā gada februārī Siguldas ierakstu studijā sadarbībā ar "Dzelzs Vilka" pastāvīgo skaņu ierakstu inženieri Gintu Solu tapusi oriģināla singla versija.

"Dzelzs Vilka" līderis un dziesmas teksta autors Juris Kaukulis atzīst: "Daudz neplānotu notikumu virtene ir novedusi 'Dzelzs Vilku' pie dziesmas ar Ilzi. Krustēva godu šim skaņu darbam noteikti jāuzņemas Džilindžeram, kā arī Henrijam Milleram, kopā tas skanēja kaut kā īpaši, neatturējāmies no kārdinājuma to arī ierakstīt, paldies Ilzei!"

Ilzes Ķuzules samtaino, bet temperamentīgo balsi Latvijas publika jau dzirdējusi gan izrādē "Tas trakais, trakais Harijs", gan rokmūziklā "Drakula. Svešās asinis", kā arī "Sažņaudz manas rokas" "dzīvajā" pirmatskaņojumā "SEB Muzikālās bankas 2007" finālā Ventspilī.

No trešdienas grupas jaunais singls sāks skanēt Latvijas raidstacijās, bet tuvākā laikā dziesmu varēs arī lejupielādēt www.doremi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!