Par godu ik trešdienas festivālam "Saulrieta koncerti Mārupē – JIP Mārupīte" muzikāli savijušās vēl līdz šim kopā nedzirdētas balsis – Laura Leontjeva un Juris Kaukulis dziesmā "Saulrieta melanholija".

"Vai tev tā ir bijis, ka dodies uz kādu konkrētu vietu tikai tāpēc, ka zini, arī viņš tur varētu būt.. ? Tu esi it kā tur, bet ar acu skatu meklē VIŅU?" tā par dziesmu stāsta Laura. "Saulrieta koncertu organizatori uzrunāja mani radīt dziesmu, kuras saturs atspoguļotu ik trešdienas koncertu atmosfēru, bet man, kopā ar Juri Kaukuli, Kārli Auzānu un Eduardu Plankāju, tas transformējās melanholiski dramatiskā platonisku attiecību stāstā "Saulrieta melanholija"".

"Saulrieta melanholiju" izpilda Juris Kaukulis, Laura Leontjeva un Kārlis Auzāns. Mūzikas autore ir, Laura Leontjeva, vārdi – Eduards Plankājs un Laura Leontjeva, aranžējums un instrumentācija – Kārlis Auzāns, ieraksts – Kārlis Auzāns, video režija un montāža – Ritvars Bluka, grims – Baiba Grīna, Jolanta Salaka, foto – Edijs Andersons.

Juris Kaukulis ir rokgrupas "Dzelzs vilks" un folkgrupas "Jauno Jāņu Orķestris" līderis, solists un komponists, bet Laura Leontjeva ir profesionāla diriģente, vokālās grupas "Latvian Voices" dziedātāja, vintage vokālinstrumentālā ansambļa "Neaizmirstulītes" soliste un Saulkrastu kora "Anima" diriģente.

Trešdien, 24. jūlijā, pulksten 19.00, Saulrietu koncerti Mārupē-JIP Mārupīte kopā ar rokgrupu "Dzelzs Vilks," dziesminieku Miku Frišfeldu un Valmieras teātra aktieri/vakara konferansjē Imantu Stradu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!