27. septembrī publicēta jauna dziesma "Shallow", ko iedziedājusi popzvaigzne Lady Gaga un aktieris Bredlijs Kūpers. Topošais hits skanēs jaunajā filmā "A Star Is Born" (Zvaigzne ir dzimusi), kur abas zvaigznes atveido galvenās lomas.

"A Star Is Born" is muzikāla, romantiska drāma, ko producējis un režisējis galvenās lomas atveidotājs Bredlijs Kūpers. Šī ir aktiera debija režijā. Tāpat ar viņš ir piedalījies filmas scenārija tapšanā. Savukārt popdziedātājai Lady Gaga šī būs pirmā būtiskā kino loma. Filmā piedalās arī Endrjū Daiss Klejs, Deivs Šapells un Sems Eliots.

Romantiskās filmas sižets vēsta par kādu alkoholismā grimstošu "country" mūziķi Džeksonu Meinu (Bredlijs Kūpers), kurš paver ceļu uz slavu jaunai dziedātājai Allijai (Lady Gaga) un pats viņā iemīlas.
Filma ir tāda paša nosaukuma 1937. gada kinolentes rimeiks. 1954. filmas sižets tika adaptēts mūziklam, bet 1976. gadā tapa šī mūzikla roka versija ar Bārbru Streisandi un Krisu Kristofersonu galvenajās lomās.

Runas par "A Star Is Born" pārdzimšanu jaunā filmā sākās jau 2011. gadā. Bija iecerēts, ka filmu veidos Klints Īstvuds, bet galvenā sieviešu loma tiks uzticēta dziedātajai Bejonsei, savukārt par Džeksona Meina lomu gadu gaidā izskanēja dažādas versijas – gan Kristians Beils, gan Leonardo Dikaprio, kā arī Vils Smits un Toms Krūzs. 2016. gadā līgumu par filmas veidošanu un galveno lomu noslēdza Bredlijs Kūpers.

"A Star Is Born" pirmizrādi piedzīvoja šā gada Venēcijas kinofestivālā. Tāpat tā izrādīta Toronto, Sansebastjēnas un Cīrihes filmu festivālos. Uz lielajiem ekrāniem filma nonāks šā gada 5. oktobrī, tai skaitā arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!