Grupa "Laime pilnīga" laidusi klajā jaunu dziesmu latviešu valodā "Pacēlums" un izziņo rudenī gaidāmo, ceturto studijas ieraksta albumu.

"Dziesma ir par mums pašiem un mūsu grupas attieksmi pret dzīvi, situācijām, kas gadās mūsu kopīgajā ceļā, vai tie ir kopīgi laimes mirkļi vai dažādi sarežģījumi," stāsta grupas vokālists Ervīns Ramiņš.

Dziesmas līdzproducents ir Aleksands Volks, ar kuru grupa "Laime Pilnīga" sadarbojusies vairākkārtīgi. Ieraksts tapis "Wolk Recording Studios".

Līdz ar jaunās dziesmas publiskošanu grupa atklāj šī gada rudens plānus, kad tiks izdots jau ceturtais grupas "Laime pilnīga" studijas ieraksta albums, kura nosaukums un precīzs izdošanas datums tiks atklāts vēlāk – vasarā.

Atgādinām, ka grupa "Laime pilnīga" pirmo reizi piedalījās šī gada dziesmu konkursā "Supernova 2019" un veiksmīgi ierindojās trešājā vietā starp visiem finālistiem, gūstot pozitīvu novērtējumu gan no žurijas, gan no skatītājiem, savukārt grupas ģitārists Mārcis Vasiļevskis ar projektu "Carousel" pārstāvēja Latviju šī gada Eirovīzijas konkursā Telavivā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!