Pazīstamā pašmāju a cappella grupa "Latvian Voices" laiž klajā jaunu singlu "Awfully Wonderful". Dziesmai tapis arī vizuāli lakonisks videoklips "Latvian Voices" raksturīgajā stilā.

Kā atklāj grupas dalībnieces, singls un videoklips iznāk, tuvojoties jauna albuma izdošanai un tā prezentācijai. Līdz šim publicēti jau divi singli: "Atzīšanās" ar Paulas Pērkones mūziku un vārdiem un "Jumalo" tautas melodija Lauras Jēkabsones aranžijā.

"Esmu saviļņota par "Latvian Voices" lēmumu iedziedāt "Awfully Wonderful" un iekļaut to jaunajā albumā," sacīja grupas pārstāve un orģināldziemas autore Zane Stafecka. "Šī dziesma tapa vairāku gadu garumā, reaģējot uz dažādiem dzīves kāpumiem un kritumiem, un mēs ceram, ka tā iedvesmos mūsu klausītājus saskatīt skaistumu arī nepilnībās".

Jaunais singls ir daļa no grupas gaidāmā albuma "Atzīšanās", kas pilnā garumā tiks publicēts 21. aprīlī. To sastāda pārsvarā grupas dalībnieku oriģinālmūzika a cappella izpildījumā. Albuma prezentācija notiks Rīgā, Mūzikas un Drāmas telpā - "OratoriO", grupai "Latvian Voices" sniedzot viendaļīgu koncertu.

"Šajā albumā esam ieguldījuši sirdi un dvēseli, un nevaram vien sagaidīt, kad varēsim ar to dalīties ar visu pasauli," piebilda Laura Jēkabsone. "Mēs ceram, ka mūsu mūzika sniegs prieku un iedvesmu mūsu klausītājiem."

"Awfully Wonderful" video tapis, sadarbojoties ar stilisti un grima mākslinieci Sanitu Drīli un video mākslinieku Kasparu Teilānu. Audio ierakstu veicis skaņu režisors Andris Ūze, skaņu miksējis mūzikas producents Endrju Keslers (Andrew Kesler).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!