Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 1.jūlijā, Latvijas kvartets "Oriola 701" izdod minialbumu "Comupter Hope". Tas tapis Rīgas skaņu ierakstu leibla "Amber Muse Records" paspārnē.

"Oriola 701" debitēja 2005.gada jūlijā ar vinila plati "Welder Girl", kurā tika iekļauts arī zviedru dueta "Laid" remikss. Kopš tā laika diviem kolektīva dalībniekiem Vitālijam Drozdovam (DJ Vital) un Andrejam Leskovskim (Le Zzz) pievienojušies vēl divi mūziķi Pāvels Melameds un Gerijs Pavlovs, kuri izpilda vokālās partijas dažos grupas ierakstos.

Deviņu apienības pastāvēšanas gadu laikā "Oriola 701" ir palikusi uzticīga savam stilam un piedāvā romantisku urbānu skaņdarbu "Computer Hope" ar viegli iegaumējamu melodiju un dažādām sieviešu balsīm – no stieptas dziedāšanas Homēra sirēnu stilā līdz sintezētai runai.

Oriģinālu pavada divi remiksi, kurus veidojuši Latvijas grupa "Phonetica" un britu "Pincer Movement". Kā ceturtais izdevumā ir angļa Simon Mills (dueta "Bent" dalībnieks) skaņdarbs ar nosaukumu Napoleon "Big Bam Room" apvienības "Oriola 701" interpretācijā.


Sākot ar 1.jūliju minialbums pieejams veikalā traxsource.com, bet no 22.jūlija parādīsies arī citos pasaules interneta veikalos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!