Ar dziesmu un videoklipu "Rozā gaismas" plašākai publikai sevi piesaka jaunā dziedātāja Aleksandra. Dziesma tapusi sadarbībā ar mūzikas producentu Fakts un mūziķi Agnesi Rakovsku.

"Rozā gaismas" ir R&B/pop stilistikā rakstīta dziesma par saldeni rūgto pirmo mīlestību. "Dziesma ir par manām atmiņām un jūtām. Rozā gaismas ir labās asociācijas par to, kas bijis. Ceru, ka klausītājiem patiks un viņi mani atbalstīs," saka Aleksandra.

Aleksandra var lepoties ar plašu balss diapazonu. Viņa uzaugusi, klausoties popmūziku, un iedvesmojoties no tādiem māksliniekiem kā Ariana Grande, "Summer Walker", "Doja Cat", grupas "BTS", taču pašai tuvākais ir R&B un popmūzika.

Pirmos mūzikas pamatus Aleksandra apguvusi pie Maijas Sējānes, mācījusies arī Augusta Dombrovska mūzikas skolā. Tagad, jau četrus gadus, mūzikā un dziesmu rakstīšanā izglītojas pie Agneses Rakovskas, ko sauc arī par savu mentori. Pēc Agneses ierosinājuma Aleksandra sāka nopietnāk pievērsties savu dziesmu rakstīšanai.

Koncetpieredzi Aleksandra ieguvusi kopā ar ģitāristu Oskaru Barsuku, spēlējot dažādās izklaides vietās un restorānos. Dziesmā "Rozā gaismas" dzirdama Oskara iespēlētā ģitāras partija. Videoklipa operators ir Artūrs Strautiņš, bet pati Aleksandra līdzās galvenās lomas atveidošanai ir arī idejas un sava vizuālā tēla autore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!