Liepājas mūziķu grupa "DivDiv" laiž klajā jaunu singlu un videoklipu "Apvārdots", kas šobrīd pieejama mūzikas straumēšanas servisos, kā arī platformā "Youtube".

Kā raksta grupas dalībnieki, "DivDiv" pirmsākumi meklējami 2015. gadā, kad radīta oriģināldziesma uzvedumam "Es esmu Liepāja" un aizsākti kopīgas valodas meklējumi mūzikā. Apvienības dalībnieku radošā pamatdarbība ikdienā ir citi kolektīvi gan akadēmiskajā, gan populārajā mūzikā, kā arī darbošanās mūzikas industrijas jomā. Tādēļ kopš 2015. gada grupa ar apskaužamu regularitāti izdod pa vienam, vai diviem skaņdarbam gadā, kas ir radoša un vienojoša alternatīva muzikālajiem domubiedriem ar pavisam dažādiem mūzikas ceļu līkločiem ikdienas gaitās.

Arī 2020. gads nav bijis izņēmums, un 29. jūlijā tapis ieraksts un video dziesmai "Apvārdots". Dziesmas "Apvārdots" vēstījums ir par mūžseno un arvien neizsīkstošo tēmu – Viņas un Viņa attiecībām.

Grupas "DivDiv" sastāvā muzicē ģitārists Dainis Meļņiks, dziedātājs Justs Markuševskis, ģitārists Roberts Dinters, basģitārists Mārtiņš Zālīte, sitaminstrumentālists Ēriks Hanzovskis un taustiņinstrumentālists Jānis Straume. Visi no minētajiem mūziķiem piedalījušies arī dziesmas ierakstā un video izveidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!