Grupa "ZaKaBa", kurā apvienojušies trīs pilna laika mākslinieki - aktieris Kristians Kareļins, grupas "Bez PVN" bundzinieks Normans Bārbals un grupas "Gapoljeri" radošais balsts Normunds Zālamans, publicējuši jaunu dziesmu "Šausmīgi piedod".

Kā raksta paši grupas dalībnieki, ar šo dziesmu viņi aicina piedot visiem tiem, kuri palaidušies. Dziesmai tapusi arī video versija.

"Jau kādu laiku ierasto dzīves maršrutu mājas-darbs-mājas nomainījis monotonais mājas-darbs-no-mājām-mājas. Mati atauguši, miesas paplūdušas un izejamās drānas pārklājušās putekļiem. Vai esam gatavi uzreiz atgriezties vecajās sliedēs skaisti un smaržīgi? Var gadīties, ka ne, tāpēc izturēsimies ar sapratni un piedosim, ja pārejas process aizņems kādu laiciņu," vēsta trio dalībnieki.

Trio "ZakaBa" izveidots 2020. gada pavasara mājsēdes rezultātā, kad trīs draugi – Kareļins un Normunds Zālamans no grupas "Gapoljeri", kā arī grupās "Bad Habits" un "Bez PVN" muzicējošais Normans Bārbals, sāka muzikāli dokumentēt katrs savas pasaules izjūtas. Šobrīd grupas dalībnieki ar nepacietību gaida savu pirmo koncertu ar klausītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!