Dziedātāja MARTA laiž klajā dziesmu "Mīlestības kontrabanda", kas ir trešais singls no 2. novembrī gaidāmā otrā studijas albuma "Dabas parādība".

Kā vēsta dziedātāja, jaunā dziesma - "Mīlestības kontrabanda", kā arī iepriekš izdotie singli "Terapijā" un "Filma, ko negribu redzēt" - tiks iekļauti MARTAS jaunajā albumā. Deviņu dziesmu studijas ieraksts pie klausītājiem nonāks 2. novembrī. Visu albumā dzirdamo dziesmu autore ir pati MARTA, līdztekus pie albuma strādājuši producenti JJ Lush un DJ Rudd.

Par jauno dziesmu stāsta MARTA: ""Mīlestības kontrabanda" svin ļaušanos kaislei. Tā ir bauda, kurai nespēj pretoties, cilvēks, kura dēļ aizmiglojas prāts, un ir pilnīgi vienalga - drīkst vai nedrīkst."

Dziesmas producēšanas, miksēšanas un māsterēšanas darbus veicis producents JJ Lush.
Singlam tapis video, kas filmēts viena kadra tehnikā. Video veidojis Emīls Trauliņš un Madara Dzintara.

No 12. oktobra dziesma pieejama populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs "Spotify", "YouTube" un citur.

2. novembra vēlā pēcpusdienā, Rīgā - tirdzniecības centrā "Origo", ir ieplānoti dziedātājas MARTAS jaunā albuma "Dabas parādība" izdošanas svētki. Ieeja pasākumā bez maksas.

MARTA, īstajā vārdā Marta Grigale, ir latviešu dziedātāja un dziesmu autore. Ieguvusi muzikālo izglītību Londonas Mūzikas koledžā, kopš 2016. gada darbojas Latvijas mūzikas industrijā.

Dziedātājas debijas albums "Lietas, kas notiek manā galvā" saņēmis "Zelta mikrofona 2021" nomināciju popmūzikas albumu kategorijā. MARTA sadarbojusies ar tādiem pašmāju mūziķiem kā Intars Busulis, DJ Rudd, Kashuks, Reinis Sējāns, Kaspars Ansons u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!