Mūziķis Rick Feds nāk klajā ar otro singlu "Crickets", kas tapis sadarbībā ar dziedātāju Annemaria, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji.

Dziesma iekļaujas gan popmūzikas, gan elektroniskās mūzikas stilistikā, sevī ietverot arī akustisko instrumentu skanējumu. Tā vēsta par mākslinieka meklējumu pēc sava radītāja un dziļākas izpratnes par dzīves nozīmi.

Pasaulē popularitāti gūstošais latviešu mūziķis Rick Feds ikreiz pārsteidz klausītājus ar jaundarbiem un tehnoloģisku novatorismu. Mūzikas producents un izpildītājs ir atzīts kā viens no "Topfinger-drumming" pārstāvjiem pasaulē. Viņš ir pirmais latviešu izcelsmes izpildītājs, kurš pārstāv sešas lielākās mūzikas instrumentu ražotājkompānijas. Rick Feds ir ievērojama pieredze akadēmiskajā un džeza mūzikā, kas apveltījusi mākslinieku ar iemaņām, kas elektroniskās bītu mūzikas izpildījumu paceļ jaunā līmenī.

Martā mūziķim bija paredzēta jau otrā ASV koncertturneja, kas Covid-19 dēļ tika atcelta dienu pirms izlidošanas. Tomēr mūziķis atzīst, ka tas devis laiku jaundarbu radīšanai un dažādām digitālām sadarbības iespējām ar pasaulē spēcīgākajiem mūzikas producentiem. Šo sadarbību rezultātu varēs novērtēt rudenī, kad gaidāms pirmais mūziķa albums "Future Human".

Jauno dziesmu "Crickets" var noklausīties visās mūzikas digitālajās straumēšanas platformās, kā arī 26. augustā klātienē – Rick Feds uzstāsies kultūrbārā "Balodis", koncertsērijas "Elektroniskais balodis" programmā. Pasākumu ievadīs Veronikas Keris dīdžejsets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!