Pievienojoties citiem pašmāju mūziķiem, grupa "Neon Saturdays" 3. decembrī ir nākusi klajā ar dziesmu "Tuvumā" Ziemassvētku noskaņās, kas radīta akcijas "Eņģeļi pār Latviju" dziesmu albumam "Brīnumu radot".

Siguldā dibinātās modernā roka grupas jaunākais veikums – dziesma "Tuvumā" ir stāsts par to brīnumu, kas šajā savādajā, problemātiskajā laikmetā ir savstarpēja uzticēšanās, līdzcilvēku cienīšana un pašaizliedzīga palīdzēšana, skaidro grupas mūziķi, Andris, Edvīns, Linards un Mārtiņš.

Dziesmu jau šobrīd var noklausīties "Spotify", "Apple Music" un citās straumēšanas vietnēs.

Labdarības akcijā "Eņģeļi pār Latviju" šogad dziesmas ir radījuši vairāk nekā 10 Latvijā labi pazīstami mūziķi un apvienības, tostarp arī Dons, "Musiqq", Intars Busulis, Aminata, grupa "Astro'n'out" un citi.

Dziesmu krājums jau no 1. decembra iegādei ir pieejams ikvienam, veicot minimālo ziedojumu 10 eiro apmērā projekta mājaslapā: www.engeliparlatviju.lv.

Grupā "Neon Saturdays" darbojas Andris Ēvelis (vokāls), Mārtiņš Rudzītis (basģitāra), Linards Lazdiņš (bungas) un izdevniecības "Rīgas Viļņi" žurnālists Edvīns Rakickis (ģitāra).

Pērn grupa kā debitanti iekļuva Latvijas Radio 2 "Muzikālās bankas" finālā, kopvērtējumā starp daudziem Latvijā atzītiem un zināmiem mūziķiem iegūstot 11. vietu.

"Neon Saturdays" pastāvēšanas laikā ir iznākuši divi albumi un vairāki singli, kuri iekļuvuši lielāko vietējo radiostaciju topos. 2018. gada albums "Freaks In The Ocean" guva vietējo kritiķu atbalstu un nonāca arī ārpus Baltijas esošu radiostaciju ēteros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!