Foto: Publicitātes foto

Grupa "Oranžās brīvdienas" klausītāju vērtējumam nodod jaunāko dziesmu "Atkal tavs", vienlaikus aicinot klausītājus uz ansambļa jubilejas svinībām Liepājā, Jelgavā, Cēsīs un Rīgā, informē "Oranžo brīvdienu" pārstāvji.

Jaunais grupas skaņdarbs stāsta par mīlestību. "Tas ir kā veltījums visām mūziķu otrajām pusītēm, kurām nereti nākas būt pietiekami stiprām un saprotošām, lai spētu izturēt sev blakus visai bohēmiskā garā dzīvojošos māksliniekus, tai skaitā mūs," skaidro dziesmas autors un "Oranžo brīvdienu" līderis Ints Ķergalvis, pazīstams arī kā Speiss. "Atkal tavs" ir pirmspēdējais singls no albuma, ko grupa ieplānojusi izdot vasaras sākumā vinila plates formātā. Muzikālais materiāls jau ir pabeigts, bet šobrīd turpinās darbs pie plates vizuālā noformējuma un dažādiem tehniskas dabas jautājumiem.

"Oranžās brīvdienas" aicina klausītājus pievienoties grupas 23 gadu jubilejas svinībām, kuru centrālais pasākums un tūres atklāšana paredzēta jau 11. martā Liepājā, klubā "Fontaine Palace". Tradicionāli no Rīgas uz Liepāju dosies organizēts autobuss, kas īstenā rokenrola garā uz svinībām vedīs gan pašu grupu, gan mūziķu draugus. Martā koncerti paredzēti arī "Melno Cepurīšu Balerijā" Jelgavā, "Fonoklubā" Cēsīs un "Atmodā" Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!