Grupa "Prāta vētra" publiskojusi dziesmas "Motīvs" ("Мотив") video, kuras autors ir krievu komponists Artjoms Mihankins. Dziesma ir iekļauta romantiskās komēdijas "Septiņas vakariņas" ("Семь Ужинов") skaņu celiņā, kas pirmizrādi piedzīvos tieši Valentīndienā, 14. februārī.

"Artjoma dziesma labi iekļausies arī mūsu repertuārā. Turklāt tā lieliski skanēs ikvienā no valstīm, kur mēs dosimies koncertēt!" stāsta Renārs Kaupers. Savukārt grupas dalībnieki piebilst: "Pamēģiniet nodziedāt dziesmas piedziedājumu "Ta-da-da-da-da" dažādās valodās!".

Filma "Septiņas vakariņas" ir komēdija par uz šķiršanās sliekšņa esošu laulātu pāri, kas cenšas glābt laulību septiņu neparastu vakariņu laikā. Filmas režisors ir aktieris, scenārists un režisors Kirils Pļetņevs, galvenajās lomās redzami aktieri Poļina Maksimova un Romans Kurcins.

"Filmas pamatā ir ļoti interesanta ideja – nepadoties un atrast oriģinālu veidu, kā censties atjaunot attiecības, kad šķiet, ka viss ir zudis un šķiršanās ir neizbēgama. Bezgala interesē noskatīties šo filmu, vēl jo vairāk, ka tajā ir daudz mūzikas, kas izceļ varoņu emocijas vēl vairāk," atklāj "Prāta vētras" dalībieki. "Mēs plānojam visi būt klāt pirmizrādē un kopā noskatīties filmu."

"Prāta vētra" filmas vajadzībām ne tikai ieskaņoja dziesmu "Motīvs", bet piedalījās arī pašā filmā – grupas uzstāšanās aina ir redzama filmas pašā finālā, kas tika filmēts pagājušā gada pavasarī vienā no Maskavas parkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!