”Lūdzu, neaizej!” ir otrais "ArtifexLV" izdotais singls, bet pirmais, kas aizsāk plānotu sadarbību sēriju ar Latvijā jau zināmiem māksliniekiem, šoreiz ar Jāni Stībeli.

„Jau mūzikas un melodijas veidošanas sākumā zināju, ka šo dziesmu vēlos lūgt izpildīt un vārdus rakstīt Jānim Stībelim. Protams, radīt dziesmu kādam citam nav viegls uzdevums, bieži piezogas šaubas, vai dziesma ir pietiekami laba, vai tā māksliniekam patiks un būs atbilstoša viņa mūzikas gaumei. Pārvarēju savas šaubas un dziesmu piedāvāju Jānim. Esmu ļoti priecīgs, ka viņu dziesma uzrunāja, ka Jānis radīja tai vārdus un to iedziedāja,” par singla tapšanu stāsta "ArtifexLV".

„Kad "ArtifexLV" man piedāvāja radīt kopīgu dziesmu, nedaudz šaubījos, jo viņa vārds pagaidām nav plaši zināms Latvijas mūzikas cienītājiem,” atzīst Jānis Stībelis. „Tomēr nodomāju – jādod iespēja arī jaunajiem. Tiklīdz noklausījos dziesmas demo, sapratu, ka dziesma ir piemērota man. Ķēros klāt pie vārdu rakstīšanas, un jau pavisam drīz tikāmies studijā, lai to iedziedātu.”

"ArtifexLV" ir projekts, kura ietvaros ir plānots radīt dažāda rakstura un žanru oriģinālmūziku, sadarboties ar Latvijā zināmiem un jauniem māksliniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!