Reperis Reinis Ragga no apvienības "Rīmdari" laidis klajā jaunu dziesmu un videoklipu "Arbaiten", kas ir pirmais singls no jūlija sākumā gaidāmā albuma "Svētdienu reperis".

Kā "Delfi" stāsta mūziķis, dziesma ir ironisks skatījums par mūsu izvēlēm: "Mēs visi savu lielāko dzīves daļu pavadām strādājot. Kāds strādā no deviņiem līdz pieciem, kāds tajā pašā laikā strādā attālināti, ceļojot pa pasauli. Reizēm, mēs vienkārši gribētu pagulēt ilgāk, bet nevaram, jo pienākumi sauc. Zīmīgi, ka daļu no dziesmas teksta es uzrakstīju atrodoties darbā."

Dziesmas mūzikas video veidoja Mārtiņš Purmalis "Swamp Edge". Dziesma ierakstīta studijā "Aleja Records", to producējis Reinis Kārkliņš.

"Grupas biedri mani atbalsta un par to man ir liels prieks. Kopā darboties ir forši, taču reizēm dalībniekiem atšķiras gaume un stils. Savukārt, solo projektā vienīgais, ar kuru kaut kas ir jāsaskaņo, esmu es pats (un dažreiz producents). Man solo albums ir ļoti personīga lieta," atzīst Reinis.

Reinis Ragga aicina tikties albuma prezentācijas koncertā 7. jūlijā, klubā "OneOne". Koncertā varēs dzirdēt arī visus albumā pieaicinātos viesmākliniekus: Miku Dukuru, Elizabeti Vētru, Misteru Krūmiņu un "Rīmdarus". Kā iesildošais mākslinieks uzstāsies reperis Loopout, bet par muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ All-Viss.

Reinis Ragga ir reperis no Cēsīm. Šobrīd vairāk pazīstams, kā grupas "Rīmdari" dalībnieks un viens no tās dibinātājiem. Ir sarakstījis un piedālās tādās pazīstamās dziesmās, kā "Nesatikšanās", "Tici Man" un citās. Iepriekš sadarbojies ar ansi, Marshalu, grupu "Tonick" un citiem mūziķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!